Leonie stelt zich aan ons voor!

Leonie stelt zich aan ons voor!

Mijn naam is Leonie Grossenbagt. Als orthomoleculair therapeut ben ik werkzaam bij Ins and Outs sport/voeding en NL-voedingscoach in Heiloo. Orthomoleculaire therapie betekent met de juiste moleculen je lichaamscellen voeden. Voor iedereen is dit anders, vandaar dat ik de therapie altijd met een uitgebreide intake begin om te gaan zoeken naar wat voor tekorten mensen hebben en waar die zijn ontstaan. Die tekorten worden dan aangevuld door middel van voeding en eventueel supplementen. De klachten waar mensen mee komen zijn zeer divers. Dit kan zijn: Burn-out, depressie, overgangsklachten, schildklierproblemen, over- ondergewicht, eczeem, diabetes, hart- en vaatziekten etc…… Voor mij is het nog iedere keer mooie dat soms al door kleine aanpassingen in de voeding cliënten zich zoveel beter te voelen. Naast de therapie geef ik samen met mijn partner bootcamp/conditie trainingen in de duinen van Egmond Binnen. Wij richten ons op de drie pijlers: beweging, voeding en ontspanning.

Sinds 2015 heb ik mij aangesloten bij Heiloogisch Biologisch. Door mijn werk weet ik hoe belangrijk het is om waar het kan bestrijdingsmiddelen te mijden. We worden in het dagelijks leven al zoveel blootgesteld aan veel stoffen die toxisch zijn voor het lichaam. Het lichaam kan een boel hebben, maar je weet nooit waar jouw grens ligt.
Biologisch en gezond eten is helaas niet goedkoop. Daarom voor mij de keuze voor Heiloogisch Biologisch om het wel betaalbaar houden en om met mensen samen te werken met een gedeelde visie.

Mijn taak in de organisatie is penningmeester samen met Anita Zoon. Daarnaast zal je mij altijd bij de opening zien van de uitgifte dag. Daarna ben ik altijd weer op pad met een groep 55+-ers in de duinen. Tevens zal ik zoveel mogelijk in de gaten houden dat we met onze prijzen niet boven de prijzen van biologische producten in de supermarkt komen.
Leonie

Print Friendly, PDF & Email
No comments yet.

Geef een reactie