1e uitgifte dag Heiloogisch

1e uitgifte dag Heiloogisch

Op 2 mei om 8.30 was het zover! De 1e uitgifte van Heiloogisch! Een beetje zenuwachtig was ik wel! Een heleboel uren aan voorbereidingen zijn er aan vooraf gegaan maar dat was het zeker waard!

Met een grote groep enthousiaste leden gingen we aan de slag. Eerst vertelde ik wat er werd verwacht van de leden, hoe we te werk zouden gaan als de vrachtwagen zou komen.

Na een kop koffie of thee kwam de vrachtwagen van Bio Romeo voorrijden en konden we aan de slag. Wat een pracht gezicht, al die mooie, verse producten! Gelijk werd er begonnen met het portioneren van de groente, dat werd weer terug gezet in de kratten zodat daarna alle bestellingen klaar gemaakt konden worden. Die bestellingen werden tussen 12.15 en 13 uur opgehaald door de leden.

De 1 uitgifte is vlekkeloos verlopen. Daar wil ik dan ook iedereen die zo gezellig en enthousiast aan mee heeft geholpen hartelijk voor bedanken!

Op naar de volgende uitgifte van 16 mei!!

Gezonde groetjes, Selma Krap

Print Friendly, PDF & Email

,

2 Responses to 1e uitgifte dag Heiloogisch

  1. Mirjam 8 mei 2014 at 19:17 #

    Ik vond het ook erg gezellig en wat heb je het ontzettend goed geregeld allemaal! De dag verliep perfect. Wij hebben thuis ook al heerlijk gesmuld van o.a. de witlof, Raja en kropsla!

  2. Jose 10 mei 2014 at 22:19 #

    De eerst uitgiftedag was heel gezellig! Wij genieten nu van heerlijke groenten.
    Bedankt Selma, voor dit initiatief! Jose

Geef een reactie